top of page

Ehpro Nixon V2 RDA (Dripper)


De Ehpro Nixon V2 is een unieke in zijn soort. Wil je naast grote wolken blazen ook een aparte dripper hebben? Kies dan voor de glazen RDA van Ehpro. Deze dripper is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal en Pyrex glas. Op deze dripper kun je gemakkelijk twee coils vastmaken. Deze wordt vastgezet met (vier) kruiskopschroeven.

Doordat de cover dan deze dripper van glas is, moest de airflow ook op een andere plek gezet worden. Deze bevind zich bij de Ehpro Nixon V2 aan de onderkant van het apparaat. Met de extra grote gaten is ie super om mee te cloudchasen.

Dit totaalpakket komt met twee reserve schroeven, een stuk organisch katoen, een kleine schroevendraaien, twee voorgedraaide coils, een extra o-ring én een aparte driptip voor boven op de dripper. Een zeer complete set dus waarmee je direct van start kan!

Dit product is bedoeld voor dampers met enige ervaring over het zelf coils maken en is niet geschikt voor normale batterijen. Deze RDA is bedoeld om te combineren met een box mod.


4 weergaven0 opmerkingen
bottom of page