top of page

UD Hunter dripper (RBA)


De UD Hunter dripper is ideaal voor dampers met veel ervaring op het gebied van coils maken en "cloud chasen" (het uitblazen van extreme wolken). De UD Hunter heeft een hoogte van 26mm en een diameter van 22mm, daarnaast beschikt hij over een 510 aansluiting.

Vernieuwd aan de drippers is dat deze UD Hunter een gemakkelijk draaibare airflow bevat. De openingen voor de coils hebben een diameter van 2mm. De schroeven voor deze openingen zijn kruiskoppen.

Let op, dit product is bedoeld voor ervaren dampers. Enige kennis over het maken van coils is aangeraden. Begin je net met drippen en wordt dit je eerste dripper? Weet dan dat er bij drippers geen tank opslag zit, maar dat je de katoen moet blijven natmaken naar een aantal hijsen.


1 weergave0 opmerkingen
bottom of page