top of page

VapeOnly Aura Mini Kit, komt met het meest innovatieve ontwerp


VapeOnly Aura Mini Kit, komt met het meest innovatieve ontwerp van TAC verticale coils en zonder lekken of spetteren, die de beste ervaring ooit garandeert!

Tankinhoud 2ML

Waar VapeOnly voorheen enkel bekend was van de hoge kwaliteit coils voor onder andere Aspire tanks, heeft het nu ook zijn eigen startset; de VapeOnly Aura Mini kit. Deze complete set is hét apparaat voor de beginnende damper. Met de krachtige 1450mAh batterij kun je gemakkelijk de hele dag voor uit, misschien zelfs twee. De lekvrije tank zorgt er voor dat je nagenoeg lekvrij te werk kan gaan.

VapeOnly heeft de Aura kit de mini genoemd, maar dit is zeker niet in samenhang met dit grootse dampfestijn. Deze kleine Aura mini kit heeft grootse prestaties in huis, en behoort tot de meest krachtige e-sigaretten. De Aura mini kit staat dan ook garant voor een volle damp. Met een weerstand van de coils van 0,5 Ohm en 0,33 Ohm is dit een perfecte subohm set die ook voor beginners goed gebruikt kan worden.

  • 1450 mah batterij van hoge kwaliteit Lithium batterij die bedoeld is voor langdurig gebruik.

  • VAT vertical coilsysteem

  • de VapeOnly Aura mini heeft een gepatenteerd klarinetvorming in het mondstuk, wat het spetteren van e-liquid voorkomt.

  • vullen van de Vape Only Aura clearomizer doet u via de bovenzijde.

Een handzame e-sigaret van uitstekende kwaliteit, met een innovatief ontwerp dat veel uurtjes dampplezier met dikke wolken garandeert


10 weergaven0 opmerkingen
bottom of page