top of page

WISMEC RBA/dripper


In samenwerking met JayBo heeft WISMEC deze RBA/dripper ontworpen. Deze unieke dripper gaat bijvoorbeeld perfect samen met de WISMEC Realeaux. De grootte van het apparaat is 36 × 22mm, wat hem handzaam maakt. Hij bevat een uniek airflow systeem welke er daarnaast ook voor zorgt dat je niet zo maar opspattend vloeistof in je mond krijgt.

Het unieke systeem in deze dripper bevat vier schroefpunten waarvan er twee via kruiskop en twee via inbus gaan. Om te zorgen dat de coils zo goed mogelijk in het apparaat komen, liggen de inbus aansluitingen hoger dan de kruiskoppen. Alles is gevaardigd uit 303 roestvrijstaal, zowel de schroeven als de dripper zelf. Dit zorgt er voor dat je geen bijsmaak krijgt van het materiaal.

Daarnaast kun je bij deze dripper één of twéé coils aansluiten, door het vernieuwde airflow systeem kun je luchtgaten dichtzetten zodat je één coil kunt gebruiken. Uiteraard beschikt deze dripper over een 510 aansluiting, waardoor hij op alle mods aangesloten kan worden.

Let op; dit product is bedoeld voor dampers met ervaring. Wij raden het niet aan om zo maar aan de slag te gaan met coils draaien. Wel is dit product een goed product om te beginnen met zelf coils maken.


1 weergave0 opmerkingen
bottom of page